Τo ηλεκτρονικό τσιγάρο

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος. Το τεχνολογικό αυτό επίτευγμα μοιάζει εμφανισιακά με τα κοινά τσιγάρα που οι καπνιστές καταναλώνουν καθημερινά. Αντίθετα με τα παραδοσιακά τσιγάρα όμως, το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΔΕΝ προκαλεί καρκίνο, ΔΕΝ απαγορεύεται πουθενά και ΔΕΝ εμπεριέχει τις 2.000 τοξικές ουσίες που εμπεριέχουν τα κανονικά τσιγάρα (π.χ. πίσσα)! Και το καλύτερο … το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας δίνει την ίδια εμπειρία και ευχαρίστηση που σας προσφέρει το κάπνισμα!
 
Πώς είναι κατασκευασμένο το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν της σύγχρονης τεχνολογίας και τα υγρά τα οποία χρησιμοποιεί αποτελούνται κυρίως από φυτική γλυκερίνη, αρωματικές ουσίες, νικοτίνη σε διάφορες κλίμακες η καθόλου και απιονισμένο νερό. Ο ατμός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι αβλαβής και δεν δημιουργεί παθητικό καπνιστή… μιας και  ουσιαστικά μιλάμε για ατμό!
 
Από τεχνικής άποψης, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται από τα εξής μέρη:

Τον ατμοποιητή

Ο Ατμοποιητής είναι το εξάρτημα που κάνει και την περισσότερη δουλειά καθώς μετατρέπει το υγρό σε ατμό. Είναι το μέρος του ηλεκτρονικού τσιγάρου που προσθέτουμε το υγρό μας. Ανάλογα το μοντέλο ηλεκτρονικού τσιγάρου, ο τρόπος αναπλήρωσης του υγρού μπορεί να διαφέρει. Ο ατμοποιητής διαθέτει μια αντίσταση η οποία θερμαίνεται και ατμοποιεί το υγρό μας.

•Την επαναφορτιζόμενη μπαταρία:

Πρόκειται για την υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενης μπαταρίας λιθίου που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η μπαταρία τροφοδοτεί με ενέργεια την αντίσταση του ατμοποιητή και στη συνέχεια παράγεται ο ατμός.