Η επιχειρηματική ομάδα της Nexxton e-cig στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προμηθεύτριες εταιρείες ηλεκτρονικών τσιγάρωνυγρών αναπλήρωσης και αξεσουάρ.

Προσπαθώντας να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους προμηθευτές Ηλεκτρονικών τσιγάρωνυγρών και αξεσουάρ, στοχεύουμε στην έγκυρη ενημέρωση και την προμήθεια της αγοράς και των Πελατών μας, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και τις καινοτόμες τάσεις που εξελίσσονται στην παγκόσμια ατμιστική κοινότητα.

Η εξέλιξη της εισαγωγικής – εμπορικής μας εταιρείας στον τομέα του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, προέκυψε μέσα από τα προσωπικά βιώματα των μελών της και την  κατανόηση του ευεργετικού ρόλου που αυτό μπορεί να πετύχει.

H Nexxt-on διαθέτει online σύστημα παραγγελιών με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Γιατί να συνεργαστείτε με την Nexxt-On Ecig;

Δεδομένης της πολυετούς πείρας και παρουσίας μας στην αγορά, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους κορυφαίους κατασκευαστές του εξωτερικού. Η εταιρεία μας συνεργάζεται άμεσα με κορυφαίους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει τα τελευταία και πιο αξιόπιστα προϊόντα ηλεκτρονικών τσιγάρων που διατίθενται σήμερα.

Το καλύτερο από όλα, για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε,  μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης και υποστήριξης!

Γίνετε μέλος της «οικογένειας» Nexxt-On

Η Nexxt-On προσφέρει ένα κορυφαίο πρόγραμμα κατάρτισης, με συνεργασία δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες ώστε να κατανοήσετε πραγματικά την επιχείρηση και τον τρόπο λειτουργίας της. Μέχρι το τέλος της εκπαίδευσής σας, θα έχετε μυηθεί στον συναρπαστικό χώρο των ηλεκτρονικών τσιγάρων και θα είστε έτοιμοι να ανοίξετε το πρώτο σας κατάστημα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε τίποτα για την αγορά του ονόματός μας!

Η δουλειά μας βέβαια δεν τελειώνει με την “αγορά” του franchise μας. Στην πραγματικότητα, η δουλειά μας έχει μόλις αρχίσει. Σας υποστηρίζουμε από τη στιγμή που θα δείξετε ενδιαφέρον και  συνεχίζουμε σε όλη τη διαδρομή, όχι μόνο μέχρι την ημέρα που θα ξεκινήσετε την επιχείρησή σας αλλά και κάθε μέρα μετά από αυτή, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει επιτυχής. Γίνετε μέλος της οικογένειας Nexxt-On και θα βιώσετε την ικανοποίηση του να είστε το αφεντικό του εαυτού σας, απολαμβάνοντας τα οφέλη που έχει το να είστε το μέρος ενός franchise με ανθρώπους που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Στείλτε το μήνυμά σας στην φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 2314 000 620.

Επιτρέψτε μας να εξετάσουμε τα στοιχεία σας εντός 24ώρου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.