Βοήθησε και ΕΣΥ… ”Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΟΣ”

Βοήθησε μας να μαζέψουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές (1.000.000) για μια Ευρώπη με ατμό, όχι με καπνό.”Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΟΣ”.

https://www.vapingisnottobacco.eu/en/

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί η συλλογή ενός εκατομμυρίου (1.000.000) υπογραφών από Ευρωπαίους πολίτες για την θέσπιση ενός πλαισίου κανόνων που δεν θα εξισώνει τα προιόντα ατμού με αυτά του καπνού.

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως στο NEW YORK UNIVERSITY (USA), ROYAL COLLEGE OF PHYSICIANS (U.K.), ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας κ.ά., κατέληξαν σε επιστημονικά πλέον δεδομένα για την παγκόσμια βιβλιογραφία ότι το άτμισμα είναι κατά τουλάχιστον 95% λιγότερο επιβλαβές σε σχέση με το κάπνισμα.

Η καμπάνια “Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΟΣ”, στοχεύει στο να εξαιρεθεί η εξίσωση των ηλεκτρονικών ατμιστικών προιόντων με τα Ευρωπαικά καπνικά προιόντα, να πιέσει για τη δημιουργία ενός ρυθμιστικού πλαισίου κανόνων που θα βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και όχι σε αυθαίρετα επιστημονικά συμπεράσματα βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότερους Ευρωπαίους πολίτες να αντικαταστήσουν την βλαβερή συνήθεια του καπνού με αυτή του ατμού, προμοτάροντας έτσι την Δημόσια Υγεία.

ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ, ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ… ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΤΜΟ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΝΟ. “Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΟΣ”