«Μένουμε Ασφαλείς» #menoumeasfalis

Αγαπητοί μας φίλοι,
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τους πρόσφατους περιορισμούς, σας καλούμε να συμβάλλουμε όλοι μας στη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19,  ελαχιστοποιώντας τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες.
Σας ενημερώνουμε πως στο εξής, ως και την αλλαγή των υφιστάμενων μέτρων, η εταιρεία μας θα λειτουργεί λαμβάνοντας παραγγελίες μέσω email, τηλεφωνικά, μέσω του eshop ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα δωρεάν μεταφορικά (για παραγγελίες άνω των 15 ευρώ) αφορούν όλες μας τις παραγγελίες για αποστολή παννελαδικά και εκτελούνται όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τις αποθήκες μας. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει λόγω του αυξημένου όγκου παραγγελιών που δέχονται και οι μεταφορικές εταιρείες εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε.

#menoumeasfalis  #westaysafe #ProsexoumeGiaNaExoume #staysafe

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε τις αγορές σας μέσω:

Email: Στείλτε μήνυμα σε ένα από τα παρακάτω email: nexxton.ecig@gmail.cominfo@nexxton-ecig.com

Online: Μέσω της ιστοσελίδας μας 24/7 nexxton-ecig.com

Tηλεφωνικά: Τηλεφωνήστε σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα και δώστε την παραγγελία σας (10πμ-10μμ): 2310 4509706987 405593 (Cosmote Whats Up)6944 424298 (Vodafone CU)

Facebook: Με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook (Γράψτε στο μήνυμά σας τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και τα στοιχεία παράδοσης και εμείς θα σας καλέσουμε για τυχόν διευκρινίσεις)