Aspire CE 5 BVC Set Blue

Aspire CE 5 BVC Set Blue

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες πάνω απο 35 ευρώ

Κωδικός Προϊόντος: E-cig Set
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
42,00€
Ποσότητα: + Καλάθι

Το Set Aspire CE 5 είναι μια επιλογή που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. 

Τι περιλαμβάνει

Tα Set περιλαμβάνουν τις μπαταρίες , τους ατμοποιητές , έναν φορτιστή USB , έναν φορτιστή τοίχου με θύρα USB , μια θήκη μεταφοράς και ένα υγρό δώρο τις επιλογής σας.

Λίγα Λόγια για τον Ατμοποιητή

Ο ατμοποιητής που διαθέτει είναι της τελευταίας σειράς Aspire BVC. Έχει ενισχυμένο περίβλημα και δυο παράθυρα για να μπορούμε να ελέγχουμε το υγρό μας. Είναι κάθετης αντίστασης που σημαίνει περισσότερη απόδοση ατμού που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Η αντικατάσταση της αντίστασης και η αναπλήρωση υγρού γίνεται με πολυ απλό τροπο.

Λίγα Λόγια για τη Μπαταρία

Η μπαταρία η οποία διαθέτει είναι τύπου EVOD. Η μπαταρίες EVOD πέρα από το desighn και το διακριτικό κουμπί τους έχουν την ιδιαιτερότητα να δίνουν 3.7 V σε όλη την διάρκεια της χρήσης. Πράγμα που σημαίνει ότι η ευχαριστήση που μας προσφέρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν θα εξαρτάται πλέον από το πόσο φορτισμένη είναι η μπαταρία μας.

Λίγα λόγια για τον Ατμιστή

Ο Ατμιστής θα πρέπει να γνωρίζει για πρώτη φάση πως για να αποφύγει το συμβατικό τσιγάρο θα πρέπει να φροντίζει να είναι εφοδιασμένος πάντα με υγρό αναπλήρωσης , με ανταλλακτικές αντιστάσεις και να έχει τη μπαταρία του φορτισμένη. Σε δεύτερη φάση και ενώ έχει πειστεί πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ενναλακτικός τρόπος καπνίσματος θα πρέπει να εφοδιαστεί με περισσότερα πράγματα ( μπαταρία ατμοποιητή κτλ.) , σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του.

Εγγύηση 

H Nexxton e-cig καλύπτει βλάβες που προέρχονται από κατασκευαστικό λάθος και για διάστημα 30 ημερών.Δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από πτώση , διαρροή υγρών, και γενικότερα από αποτέλεσμα μη ορθής χρήσης του προιόντος από τον αγοραστή. Δεν καλύπτει την αντίσταση του ατμοποιητή, καθώς η αντίσταση είναι αναλώσιμη και η διαρκεία ζωής της εξαρτάται πάντα απο τον τρόπο χρήσης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

H Nexxton e-cig είναι πάντα δίπλα στον ατμιστή και υποστηρίζει τη προσπάθεια του , για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310-450970. Η εταιρεία μας διαθέτει τεχνικό τμήμα για την ορθή διάγνωση και επιδιόρθωση μπαταριών και ατμοποιητών. Το τμήμα Service εξυπηρετεί και για προϊόντα που δεν έχουν αγοραστεί από την Nexxton με την ελάχιστη δυνατή χρέωση. 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: