Δηλώσεις για το Η.Τ

Ήταν απαραίτητο να συμβεί!

Μια ενημερωτική κριτική στη WPVI τηλεόραση της Φιλαδέλφεια, αφορούσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, όπου ο Δρ. Richard Wender, Jefferson University Hospital οικογενειακός γιατρός και ο προηγούμενος εθνικός πρόεδρος της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, δήλωσε ότι " Οτιδήποτε αντικαθιστά το πραγματικό τσιγάρο είναι καλύτερο για την υγεία σας."

Αυτό είναι μεγάλη είδηση για το κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Με την εξάπλωση της προβολής των ηλεκτρονικών τσιγάρων, όλο και περισσότεροι αρχίζουν να παρατηρούν και να θέτουν ερωτήσεις. Οι καπνιστές που δεν θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα, επειδή τους αρέσει, μπορεί να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως εναλλακτική λύση, αλλά και ως μέσο διακοπής του.


Υπάρχουν συνεχείς συνομιλίες σχετικά με το αν το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή για να σταματήσουν το κάπνισμα οι καπνιστές και θα πρέπει να ρυθμίζεται από τη FDA. Ωστόσο, ένα γεγονός παραμένει, ότι σε αντίθεση με το αυτοκόλλητο, το χάπι, ή τη τσίχλα νικοτίνης, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δίνει στον χρήστη την αίσθηση του καπνίσματος. Και με βάση ερευνών που έχουν γίνει, μόλις το 15 % από αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει τσίχλες, αυτοκόλλητα ή το χάπι νικοτίνης, έχει μείνει ευχαριστημένο από αυτά. Από την άλλη, οι χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου αυξάνονται συνεχώς.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο διατίθεται επίσης με και χωρίς νικοτίνη.

Έτσι, αν έχετε βαρεθεί το κανονικό τσιγάρο και όλες τις συνέπειες που σας δημιουργεί στη καθημερινότητα σας, δοκιμάστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο της Nexxton Ecig.