Τα υγρά αναπλήρωσης

Τα υγρά της σειράς RocknRolla & Da Vinci είναι αυθεντικά προϊόντα Hangsen (παρασκευαστής του 80% της παγκόσμιας αγοράς) και κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο της Ευρώπης , με συστατικά από τη Γαλλία , την Ιταλία , τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η αποκλειστικότητα της Nexxton Ecig για τις ταμπέλες RocknRolla και Da Vinci έγινε ύστερα από εκπλήρωση των ελάχιστων προϋποθέσεων που χρειάζονταν για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Σειρά Da Vinci:

 

H σύνθεση βάσεων και αρωμάτων της σειράς Da Vinci, έγινε έπειτα από πολλές δοκιμές και προσπάθειες, ώστε να καταλήξουμε σε αυτό που είναι σήμερα στα ράφια των καταστημάτων, τόσο των ιδιόκτητων, όσο και των συνεργατών μας. Η μοναδική σύνθεση των Da Vinci δεν μπορεί να συναντηθεί σε κανένα άλλο υγρό, μιας και είμαι αποτέλεσμα συνθέσεων της Nexxton Team.
 

Σειρά RocknRolla:
 

H  RocknRolla παρασκευάζεται σε ποιότητα και σύνθεση βάσης της επιλογής μας.

Η Nexxton Ecig, σεβόμενη τον  Έλληνα ατμιστή, προσπαθεί μέσα από όλες τις συνεργασίες της να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα και τιμή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των υγρών αναπλήρωσης.

 

Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατά παραγγελία σε OEM υπηρεσία με ιδιωτική σήμανση στην ταμπέλα, προσφέροντας την υπογραφή μας στο τελικό αποτέλεσμα.
 

Οι σειρές των υγρών μας εμφιαλώνονται στο ευρωπαϊκό εργοστάσιο κατασκευής Hangsen το οποίο διαθέτει  περισσότερα από 3000 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στο Bytom της Πολωνίας, σε απόσταση 1590 χιλιόμετρα από το κεντρικό μας κατάστημα.
 

Η μοναδικά εξειδικευμένη διαδικασία παραγωγής συνδυάζει τα φυσικά συστατικά των Ευρωπαίων προμηθευτών με εξειδικευμένες διεργασίες και διαδικασίες (με ειδικό τρόπο ποιοτικού φιλτραρίσματος αποστάγματος φύλλων καπνού).
 

Τέλος, το ευρωπαϊκό εργοστάσιο Hangsen λειτουργεί κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ελέγχου ποιότητας , προσφέροντας διαβεβαιώσεις των υλικών που χρησιμοποιεί και  αποτελεί ένα από τα διαμάντια εργοστασίων  παραγωγής υγρών σε όλη την Ευρώπη. 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Nexxton Ecig Team